The VOICE TÜRKİYE

Acun Ilıcalı : “ Eylül’de de ses yarışması yapacağız ‘The Voice’. Jüri arkası dönük oturuyor sesi beğenirse koltuğu dönüyor. Yüzünü görmeden yarışmacı hakkında karar veriyor. Burada en önemli durumlardan biri de, jüri de kendisiyle yarışıyor. Jüriler o sesleri kendi takımlarına almaya çalışacak. O yüzden dinleyip hangi sesin birinci olacağını tahmin etmemiz gerekiyor, ikimiz aynı anda basarsak bu sefer yarışmacı seçiyor hangi gruba gideceğini. Sesi güzel olup da fizikten kaybeden şarkıcılar için büyük bir fırsat olacak.

basvuru adresi : http://www.thevoiceturkiye.com/

 
Acun Yarışmayı Anlattı.


The Voice isimli bir format aldım. Hollanda’da reyting rekoru kırmış bir reality show. Eylülde başlıyor. Bu kez jüri de yarışıyor. Yarışmacıları jüri seçiyor ve bir takım oluşturuyor. Kimin yarışmacısı birinci olursa o kazanmış oluyor. [ads]Jüri sahneye ters oturuyor, ters oturup yeteneğin sesini duyduğu zaman ancak sesini beğenirse düğmeye basıp koltuğu döndürüp yetenekle göz göze gelebiliyor. Ve bu şekilde ancak takımını alabiliyor. Adı da o yüzden ‘The Voice’.

 

acun ılıcalıAcun ılıcalı the voiceacun ılıcalı voiceacun medya ses yarışmasıacun medya the voıceacun medya voiceacun ses yarışmasıacun ses yarışması başvuruacun the voiceacun voice programıacun voıceacunmedyaacunmedya the voiceacunmedya voiceacunmedya voice yeniAcunun yeni programı Voicethe vıice ses yarısmasıthe vocie türkiyethe voicethe voice 2011the voice acunthe voice acun ılıcalıthe voice acun medyathe voice acunmedyathe voice başnuru formuthe voice başvuruthe voice başvurularıthe voice of turkeythe voice şarkı yarışması 2011the voice ses yarışması 2011the voice türkiyethe voice türkiye başvurularıthe voice türkiye başvurusuthe voice yarışmathe voice yarışmasıThe Voice Yarışması Başvuru Formuthe-voice turkeytürkiye the voicevoice acunvoice acun medyavoice acunmediavoice acunmedyavoice çok yakında acunmedyavoice türkiyevoice tyrkiyevoice yarismavoice yarışmasıvoiceturkiyevolice acunyeni ses yarışması voice
Yorumlar (1)
Yorum ekle