Kullanım koşulları

Kullanıcı Sözleşmesi ve Yasal Gizlilik Bildirimi

www.askturka.com her zaman kullanıcılarını korumaya, yüksek ahlaki ve moral değerleri koruma ve geliştirmeye büyük önem vermekte, bu anlayışın gereği olarak da, üyeleri/kullanıcıları ile her türlü ilişkisini karşılıklı güvene dayandırmaktadır.

www.askturka.com’u ziyaret ederek aşağıdaki Kullanım Koşulları’nı kabul ettiğiniz varsayılacaktır, bu nedenle sitemizin Kullanım Koşulları’nı okumanız önerilir.

Kullanım koşulları

www.askturka.com üyeleri, yorum mesaj vb. alanları kullanarak başka üyelerle etkileşime geçebilir. www.askturka.com üyeler arasında gönderilen kişisel mesajları denetlemezken genel olarak yazılara yazılmış olan tüm yorumlar denetimden sonra sitede yayınlanır. Yorum alanlarında ve üyelerle iletişimde aşağıdaki kurallara uymanız gerekmektedir:

* Hiçbir tür politik amaçlı, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı bilgi postalamamak ya da iletmemek,

* Bir virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiç bir tür bilgi, yazılım ya da başka bir malzeme postalamamak ya da iletmemek,

* Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiç bir bilgi, yazılım ya da malzeme postalamamak, iletmemek ya da kullanmamak.

www.askturka.com üyeleri sitemizde yayınlanan yorumlarından kendileri sorumludurlar. www.askturka.com’nin bilgisi dışında, üyeler tarafından eklenmiş olan içeriklerden www.askturka.com sorumlu tutulamaz.

Uyarılara rağmen, başkalarını rahatsız edecek şekilde davranmaya devam eden ve uygunsuz mesajlar gönderen kişilerin üyelikleri derhal iptal edilecektir.

Web sayfalarına link verilmesi

Bu web sitesinde www.askturka.com’un kontrolünde olmayan web sitelerine linkler bulunmaktadır. www.askturka.com herhangi bir şekilde bu diğer web sitelerinin içeriğinden sorumlu tutulamaz. www.askturka.com bu sayfa ve bağlantılı hizmetlerin kullanımı konusunda bir sorumluluk almamakta ve herhangi bir tavsiyede bulunmamaktadır. Bu sitelerin kullanımından doğabilecek zararlar kullanıcının kendi sorumluluğundadır.

Sitemizde Yayınlanan Reklamlar

Bu web sitesinde Google Adsense ilgi alanına yönelik reklamlar döndürülmektedir. Bu reklamlar kullanıcıların eğilimlerine göre belirlenmektedir. Örnek olarak daha çok Spor bölümünü kullanan ziyaretçi eğilimi varsa genel olarak Spor ile ilgili reklamlar yayınlanır.

Web sayfasında değişiklik yapma hakkı

askturka.com işbu site ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgilerde veya web sitesinin formatında önceden duyurmadan değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürürlüğe girer. www.askturka.com herhangi bir nedenle ve tamamen kendi kararıyla bu web sitesine erişimi kaldırma veya kısıtlama hakkını saklı tutar.

Sorumluluğun sınırlandırılması

Bu siteye erişiminiz, kullanmanız veya bu siteden herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda veya diğer varlıklarınızda oluşabilecek herhangi bir hasar veya bulaşabilecek bir virüsten  askturka.com  ve uzantısında mevcut her tür hizmet, sorumlu tutulamaz.

İşbu siteye girilmesi veya sitenin kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek her tür ihtilaf Türk kanunlarına tabi olup, ihtilafların çözümünde Ankara Mahkemeleri yetkilidir. askturka.com  kullanıcının bulunduğu ülkede dava açma hakkı saklıdır.

Gizlilik Politikası

www.askturka.com üyeleri sisteme kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılabilir. Bu nedenle, üyeler bu bilgileri başkasına vermedikleri sürece, kendi kişisel bilgi ve tercihleri asla değişmez, değiştirilemez.

www.askturka.com, web sitesindeki kişisel bilgileri üçüncü kişilere satmayacağını, kiralamayacağını veya hiçbir şekilde kullandırmayacağını taahhüt eder. Bu bilgiler aşağıdaki amaçlar için kullanacaktır:

* Elektronik posta ile haber bültenleri göndermek, sitemizdeki yeniliklerin tanıtım ve duyurusunu yapmak;
* Size özel ürünler/videolar konusunda teklifler sunmak;
* Müşteri değerlendirme anketlerine yönelik sizinle bağlantı kurmak;

Kişisel bilgilere sadece yetkili site webmasteri erişebilir. Bu bilgiler üçüncü kişilere açıklanmaz.
Sorularınız ve önerileriniz için https://www.askturka.com/iletisim/ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İçerik Hakkında:

www.askturka.com sitesinde izlenebilen videoların kaynağı Facebook.com, Youtube.Com, Metacafe.com, Mynet Video, Google Video Vimeo gibi büyük video paylaşım siteleri olmakla beraber ilgili videolar hakkında hiçbir yasal sorumluluğu sitemiz kabul etmez. Herhangi bir video hakkında şikayette bulunmak isterseniz Player’ın altında yer alan şikayet butonuna tıklayarak yada https://www.askturka.com/iletisim/ adresine, ilgili videonun linkini göndermenizle beraber video tarafımızca www.askturka.com’ dan silinir.

İyi seyirler