Susam

Rüyasında susam gören, zengin olur ve malı artar.   Rüyada susam görmek, rızka ve helal mala, rüyada susam ekmek faydalı ticarete, büyüyen kazanca ve sevince delalet eder. Bazı yorumlara göre susam görmek bazen zarar ve ziyana delalet eder. Rüyasında susam gören, zengin olur ve malı artar.

Rüyada görülen susam, bolluk, bereket ve paradır. Susamlı yiyecekler de aynı şekilde yorumlanır. Kişi rüyasında susamları atarsa para kaybeder.

Rüyada susam görmek, malin artması ile yorumlanır. Rüyasında bir kimseye susam verdiğini gören o kimseye para verir. Birinin kendisine susam verdiğini gören o kimseden para alır. Başka bir yoruma göre susam görmek gittikçe artan mal ile tabir olunur.

Bir kimseden susam aldığını gören, o kişiden fayda görür. Bir tabirciye göre; susam ticaret malıdır. Eski, lezzeti ve rengi değişik olursa haram mal ve kederdir.

 Rüyada susam satın almak iyiliğe, satmak ise kötülüğe delalet eder. Bazılarına göre de susam ekmek ticarette çabaya, tarladan toplamak kazanca, yığmak servete, susamı ezip yağını çıkarmak bu maldan çok para kazanmaya işaret eder.

Bir başka yoruma göre de: Rüyada görülen susam, rızık ve helal maldır. Rüyada susamın sıkılmasının tabiri de böyledir. Susamın öğütülmüşü aziz ve kuvvetli bir maldır. Diğer hububat da böyledir. Rüyada susam ektiğini gören kişi yararlı bir memuriyete, iyi bir ticarete, takvaya, büyüyen bir kazanca ve sevince nail olur.

Rüyada susamın kavrulmuşu, şer, zahmet ve zorluktur. Bazı yorumcular, susam görmek doktorlar için hayırdır, diğer kimseler için de ateşli hastalığa delalet eder. Rüyada susam gören kimse zarar ve ziyana düşer.

susamyiyecek
Yorumlar (0)
Yorum ekle