Zeytin gözlüm gönlüm dağlara

Biliyorsun, gayem sana zarar vermek seni incitmek kırıp dökmek değildi. aylardır acı çekmiştim, istemediğin bir ortamdaydın ve tasvip etmediğim şeyler yaşadım sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın. Acıma yaşam mücadeleme ortak olmanı yüreğini yüreğime ömrünü ömrüme katip seni unutana kadar beni de mutlu edeceksin sandım.

Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip bu sevgiyi yüreğinin bir köşesinde yaşatmanı istemiştim seni ölesiye seven bir insanınYüreğimde kalıp saltanat sürmek varken beni sıradan bir şeymişim gibi elinin tersiyle itmen ve beklenmedik  bir anda ben sözlendim deyip sakın ha beni ne ara ne sor demen ve bir hiç gibi bırakman zoruma gitmişti Çok sevilmek bu kadar kötü müydü?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum?

Hem seni kaybettim hem de ailemi artı umutlarımı kendimden vazgeçtim. Var miydi böyle kimsesiz darmadağın olmak biçare kalmak var miydi?

Keşke beni böyle ödüllendireceğine hiç ödül vermeseydin.çekip gitseydin sessiz sedasız.Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte hala  diretiyorum.istemediğin halde Bu kadar direttiğim için beni bağışla. sevmek ölümüne cesaret buzdan değil ateşten yürek ister Adı üzerinde sevdaydı bendeki zorda sevdayı büyütmek kolay değildi elbet. Bütün güzellikleri bütün kainatı seni sevmesi için birine verseydin yine de bu kadar sevilemezdin. Hiç kimsenin yüreği benim ki kadar büyük ve deli olamaz. Beni kırgınlıklarla çelişkilerle cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen  keşke, lerle bıraktın. Bana onca acı verdin ama yüreğim düşman olamıyor sana..

Her gün alabildiğine yanıyor.

İstesem de istemesem de seni özlüyor seni istiyor. Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım. Sevdan beni divane etti kıskançlığım ise beni asileştirdi kendime sözüm geçmiyor artık. Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım.yaşadığım ilk acım değil ama en büyük acımsın.

Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti. Bunu kabullenemiyorum zoruma gidiyor canımı acıtıyor. Sen yüreğimde bir hasret en büyük ve hiç kapanmayacak bir yara olarak kalacaksın. Yarım kalmışlığım unutulmazımsın. Yüreğimin sarayından seni kovamıyorum Hiç inanmamıştım zeytin gözlüm hem de hiçbir zaman inanmamıştım. Beni kendime düşman edip kalbimin bir yarsını söküp alıp gideceğine… oysa senin günün birinde beni yarı yolda bırakıp gideceğini .Hemde bile bile..

Seninle ilgili her hatıra acıtıyor yüreğimi.

Seni aramıyorum diye mesaj atmıyorum diye unuttuğumu zannetme. Her zamankinden daha çok seviyorum seni. Şu an şu saniye uğrunda ölebilecek kadar çok seviyorum. 

Öfkem de aşkımda kıskançlığımda dinmek bilmiyor.

Senden sonra ben nasıl yaşarım bilmiyorum, ama bildiğin ve istediğim bir şey vardı beni bu şekilde bırakıp hiç merak etmemen ki bunu yakıştıramadım sana  sevginden olmasada bu yaşadıklarımın acısının düzelmesi adına ara sıra arayıp hal hatır sorup ne durumda olduğumuda öğrene bilirdin.

Birlikte geçirdiğimiz yıllar içinde seninle yaşadığım her an özeldi her anı doyasıya yaşadım. Beni çok mutlu ettin. Zaman içinde kızgınlığım geçince seni hep o güzel günlerimizdeki hatıralarla anacağım. Yıllar sonra ben eğer aklına gelirsem bil ki tlf ucunda bu yürek hep seni bekliyor olacak

                                                                                               Kara Murat,tan zeytin gözlüme

Yorumlar (1)
Yorum ekle