Siz Hangi Aşık Grubundasınız?

Uzmanlar, tutum ve davranışlarına göre âşıkları çeşitli kategorilere ayırıyorlar. Aşka inanmayan, tutku dolu, dost ve sahiplenen âşıklar olarak gruplandırılan aşıklardan hangisi size uygun?

 


Antrenör âşık

Aşka aslında çok da inanmıyorsunuz. Sevgilinize sürekli taktikler veriyorsunuz. Gerektiğinde iş değiştirmesi için baskı yapıyorsunuz. Ama onu biraz rahat bırakmalı ve siz de rahatlamalısınız.

Dost âşık

Aşk, her şeyden önce güven sizin için. Uçarılık size göre değil. İlişkileriniz hep uzun soluklu. Sevgilinizle her şeyi yapmayı, onunla tüm hayatı paylaşmayı istiyorsunuz. Ancak dostça tavırlarınızın yanında bir sevgilinin şefkatini de ondan esirgemeyin.

Sahiplenen âşık

Onsuz bir hayatın nasıl olacağını düşünüyor ve onun odak noktası olmak için çabalıyorsunuz. Sorunlar da burada başlıyor. Onun adına yaşamaktan, iki vücutta tek ruh olmaktan vazgeçin.

Tutkulu âşık

Onu çok çekici buluyorsunuz. Siz aşka aşık bir insansınız. Partnerinizin de öyle olmasını tercih ediyorsunuz. Onsuz bir dakika bile ızdırap içinde geçiyor. Çevrenizdekiler sizden ‘Romeo ve Juliet’ diye söz ediyor. Hep imkânsız aşkların peşinde koşuyorsunuz. Onun için şiirler yazıyorsunuz.

Yorumlar (3)
Yorum ekle