Oleg Cassini Boho Dreams Koleksiyonu

Bohem düşleriyle fark yaratan gelin adayları için sade ve etnik detayları ahenkle bir araya getiren koleksiyonda; geniş oval makrame görünümlü danteller, el işi motifler öne çıkıyor. Karakteristik tasarımlarda dantel ve tüllerin rahatça döküldüğü etek uçlarına, vücudu saran ve onu şairane bir görünüme dönüştüren gövde tasarımları eşlik ediyor. Koleksiyonda kalıplar, rahat olduğu kadar cesur bir duruşu ustalıkla temsil ediyor.

Boho Dreams; dantelin romantizmini dökümlü kalıplarla yeniden ele alarak kır, sahil düğünlerinin doğal olduğu kadar göz alıcı gelinlerine atıfta bulunuyor. Yazın egzotik havasını, sabahın ilk ışıklarına kadar taşıyan eşsiz yaz düğünlerine özel hazırlanan 9 parçalık Boho Dreams kapsül koleksiyonu bu yazın fark yaratan gelinlerinin tercihi olacak.

Çiçek çocuklarının döneminden günümüze kadar kumsalların sıcak seramonileri ve etnik temaların hayat verdiği kır düğünlerine kusursuz uyum sağlayan bohem gelinlikler; gelin adaylarının hayal ve isteklerine göre artık her konseptte boy gösteriyor. Geniş çaplı danteller, el işi motifler, çiçek desenleri ve örgüler birer detay olmaktan uzaklaşıp gelinlikleri özgürleştirerek yepyeni bir karakter yaratıyor. Tarlatansız dökümlü eteklerin vazgeçilmez konforunu derin yırtmaçlar, katlı kesimler ve mini kuyruklarla süsleyen bohem gelinlikler doğal ışıltısını ortaya koymak isteyen gelin adaylarının aradığı her özelliğe yanıt veriyor.

Bohem gelinlik almak isteyenlere; asimetrik kalıplar ve hafif volanlardan oluşan birbirinden farklı etekleri, düşük omuzlar ve oversize kollarla bir araya getiren tasarımlar tüm dikkati üzerine toplayacak etkiyi yaratan minimal dekolteleriyle her mevsim ve konsepte uygun seçenekler sunuyor.

Derin V yakalardan bele kadar uzanan sırt dekoltelerine, omuzlara vurgu yapan detaylarına kadar imza niteliğinde bir çok farklı model seçeneği sunan bohem tarzdaki gelinlik modelleri , çabasız görünümleriyle zamansız bir etki bırakıyor. Hava kadar hafif şifonların ve özel dokulu dantel kumaşların hayat verdiği bohem gelinlikler konforundan ödün vermeden düğününün yıldızı olacak gelinlere kusursuz uyum sağlıyor.

düğünModaOleg Cassini Boho Dreams Koleksiyonu
Yorumlar (0)
Yorum ekle