Erkeklerin Hoşlandığı Sözler ve İltifatlar

Erkeklere İltifat Edin

İltifat sadece kadınlara özgü değildir.Erkeklerin iltifat işitmeye ve güzel sözler duymaya ihtiyaçları vardır. Bu yüzden Erkeklere de iltifat etmeyi unutmayın.Kadınlar hep iltifat duymaya alışkın oldukları için pek iltifat etmeyi bilmezler ancak erkeğin kalbini fethetmnin yolu bu büyülü sözlerden geçer.İltifat beklmeyi kısa süreliğine bir kenera bırakıp biraz da siz sarfedin…

Erkeğin Kalbini Fetheden Laflar

Erkeğin Başarısını Övün

“Vaov!” …Ofisteki başarısını bu şekilde dile getirmeniz,patronu tüm iş arkadaşları önünde sırtına ‘Yürü be koçum’ demiş gibi bir etki bırakacaktır. Hatta belki ondan da daha iyi bir his olabilir çünkü erkek arkadaşınız bunu gece onu iyi bir sevişme beklediği şeklinde yorumlayabilir.

Yatakta İyi Olduğunu Söyleyin

“EVET, evet, evet!”…Erkekler için yatakta iyi olduklarını bilmek çok önemli bir gurur kaynağıdır. Büyük bir çoğunluk da kadınları memnun edip etmediğini bilmek isterİşte bu yüzden, bu şekilde çığlık atmanız onun egosunu tavana çıkaracaktır.

İçten Bir Kahkaha

“Ha ha ha!”…Eğer fıkralar anlatıp komiklikler yapıyorsa, içten gelen bir kahkaha onu etkiler. Çünkü erkekler şaka dağarcıklarına çok önem verdikleri gibi kadınlar tarafından komik bulunmak da isterler Zaten araştırmalarda, erkeklerin şakalarına gülen kadınları daha çekici bulduklarını gösteriyor.

Fiziğine Övgü

(Karın Kaslarına Dokunarak)”Harika!”….Tıpkı kadınlar gibi, erkekler de vücutlarının bazı yerlerinden hiç memnun olmayabiliyor. Sporda karın kaslarını çalıştırmak için harcadığı saatlerden sonra, herhangi bir değişikliği fark etmeniz onu çok mutlu edecektir.

Vahşiliğinizi Belli Edin

“Mırrrr!”…Duş alıp çıktıktan sonra beline bir havlu sarmış veya jöleyle saçına farklı bir şekil vermiş olabilir. Onu gördüğünüzde ağızınızdan böyle bir ses çıkması, kendisini çok seksi hissettirir. Çünkü içinizdeki vahşi kediyi ortaya çıkardığını hisseder.

Bayanerkeklerin hoşuna giden sözlerkocana güzel sözler
Yorumlar (2)
Yorum ekle