Bir genç kızın son mektubu!

Ne kadar senden nefret ettiğimi söylersem söyleyeyim senden bir türlü nefret edemiyorum şuan yapayalnız yüksek bir dağa yada bomboş bir araziye gitmek istiyorum.Neden biliyor musun??artık tüm yaşadıklarımı içimde tutmaktan yorulduğum için ….Kalbim ağrıyor,canım acıyor…..sensiz geçen her dakika ölüm gibi geliyorbana,cehennem gibi geçiyor…hoş ölsem belkide şuankinden çok daha mutlu ve huzurlu olurum ….. Haykırmak istiyorum,içimdeki tüm nefreti,acıyı kusmak istiyorum…boğuluyorum artık.herşey çok sıkıcı,çok anlamsız..bazen eski günler geliyor aklıma keske..keske seni hiç bırakmasaydım unutmaya çalışmasaydım diyorum kendi kendime…ama dönüşü yok artık.çıkmak bir yola girdim,uçsuz bucaksız sonunu bulamıyorum geriye dönemiyorum….keske …keske elimde olsa zamanı geri alsam herşeyi düzeltsem.Ama olmuyor işte.şimdi sana bunu yazıyorum ama bu mektubu hiç okumayacaksın hatta sana bi mektup yazdığımı bile bilmeyeceksin…Defterlerimin dosyalarımın arasına sıkıştırılmış,hiçbirzaman okuyamadığın ancak sana yazılan mektuplardan biri olacak buda….
senii,seninle olmayı özledim.zman neden bu kadar acımasız.. ahh zaman bana o kadar çok şeyi kaybettirdinki..aşkımı bana geri ver..hayatımı geri werr….
çok hata yaptım şuana kadar..hep kendimden önce başkalarını düşündüm.yaptığım en büyük hatalardan biri de bu oldu ya zaten kendi mutluluğumu sona sakladım hep…ama bundan böyle önce BEN varım..önce benim hayatım …önce benim askım.önce benim duygularım!..artık zaman benle değil ben zamanla oynayacağım bu sefer ben isteyip alacağım benden istenileni wermeyeceğim yeni bir hayat bei bekliyor şimdi gidiyorum ama geri döneceğim YENİ HAYATIM BEKLE BENİ YALAN DÜNYA ELVEDA!…..

genç kız bunları yazdıktan sora sabaha karşı bir çığlık duyulur kızın annesi kızını odasında kendini asmış şekilde bulur.sabah manşetlerde bu mektup yayınlanır ……

Yorumlar (6)
Yorum ekle