Ayak parmaklarına göre karakter analizi

Ayak parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında birçok şey anlattığını biliyor musunuz? Ayak parmaklarınızın karakteriniz hakkında verdiği ipuçlarına çok şaşıracaksınız! İşte ayak parmaklarına göre karakter analiziniz…

a) DENGELİ VE SOSYAL 

Eğer parmaklarınızın boyu sağdan sola doğru kısalıyorsa çok dengeli bir insansınız demektir. Kendinizi başkalarına ifade etmeyi seviyorsunuz, oldukça arkadaş canlı bir insansınız. Bir duvarla bile konuşma kabiliyetine sahipsiniz ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. Bu kadar dışa dönük olmak zaman zaman sizi sıkıntıya soksa da, yine de çok sayıda arkadaşınız olmasından mutlusunuz.

b) YARATICI VE COŞKULU

Eğer ikinci parmağınız baş parmağınızdan büyükse sizin yaratıcı bir zihniniz var. Sanatçı bir ruha sahipsiniz. Her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz ve onları nasıl yapacağınızı kendi kendinize öğreniyorsunuz. Her şeye atlama isteğiniz bazen stresli ve yorucu olabilir ama bu durumlarda kendinizi rahatlatmanın bir yolunu her zaman buluyorsunuz.

c) GÜVENİLİR VE DİKKATLİ

Bütün parmaklarınız aynı uzunluktaysa, siz sadık birisiniz. Aynı zamanda bir mantık abidesi olduğunuz söylenebilir. İnsanlar sizin sadece yanlarında olacağınızı değil, çeşitli durumlarda da mantıklı davranacağınızı biliyorlar.Dikkatli doğanız sizi bazen temkinli ve hatta çekingen yapabilir. Güvendiğiniz kişilerin sizi çizginizden çıkaracak şeyler yaptırabilir, bu konuda dikkatli olmalısınız.

Kaynak:Hürriyet.com

2011 aşk sözleri8 mart dünya kadınlar günüalacakaranlık görmekaşkayak şekliayak şekline göre karakterkadınkişilik
Yorumlar (0)
Yorum ekle