Tarama kategorisi

Aşk

Aşk, hissiyatın belki de en iyi telaffuz edilebildiği, içten gelen duygunun en güzel kelimelere dökülebildiği bir ruh haline büründürür insanı. Aşk konusunda yapılan betimlemeleri düşününce, bu kadar etkileyici aşk sözlerinin, bu kadar anlamlı ifadelerin spontane bir araya geldiğine inanmak hata olur.

Cemal Safi‘nin “Tek Hece Aşk” şiirinde “Yaşanmadan çözülmeyen sır” olarak tanımladığı aşkı daha iyi anlatabilecek bir cümle aklınıza gelir mi?

 

 

Veya Mevlana‘nın “Aşk sandığın kadar değil, yandığın kadardır” dizesindeki derin maneviyatı farketmemek mümkün müdür?

 

 

Bir kalıba koyulamayan, herhangi bir zamana sığdırılamayan, miktarı ayarlanamayan bir duygudur bu.Aşkın büyüklüğü kalpleri ısıttıkça kelimeler kalpten yola çıkıp dile gelir. Romantik diyaloglar hiç çıkmaz akıllardan. Kelimelerden taç yapıp da saçlarına takmak ister sevdiğinin, aşktan yandığı zamanlarda… Siz ona en çok hangi aşk sözcüklerini yakıştırırsınız? Sevdiğinizin gözlerine bakarak dile getirmek isteyeceğiniz, kimi zaman da utangaç bir çiçeğin yakasına iliştireceğiniz aşk sözleri vasıtası ile aşkınızın kalbini çalabilirsiniz.

 

 

Diğer yarınızın etkileneceği, kalbinizin en derininden gelen kısa ve öz etkileyici aşk sözleri ile de sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Bu tatlı aşk mesajları kalpten, derinden gelir, sevgilinize özel ve akılda kalıcı bir şekilde dokunmak için uzanır. Sevdiğiniz birini seçin ve romantik hediyenizin yanında sevginizi şahane kelimelerle şaşırtın: