Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?

Şimdi “Bu da ne” demeyin lütfen. Başkalarını anlayamadığımız gibi bazen kendimizi de anlayamayabiliyoruz. Peki aşık olduğumuzda neler oluyor? Söylemenize gerek yok, bedeniniz sizi ele veriyor.

GÖZ BEBEKLERİ BÜYÜR

Çok klişe olduğunu düşünebilirsiniz ancak aşık olduğunuzda göz bebekleriniz büyür. Göz bebekleri korkunca da büyür ama eminiz ki siz korktunuz mu yoksa birini beğendiniz mi bunu ayırt edebilirsiniz.

KAŞLAR KALKAR

Beğendiğiniz birini gördüğünüzde kaşlarınız istemsizce kalkar. Aşk göz bebeklerinizi büyüttüğü gibi kaşlarınızı da kaldırır.

32 DİŞ GÖRÜNÜR

Eğer aşıksanız sadece tebessüm edemezsiniz, gülümsemeniz tüm yüzünüze yayılır ve 32 dişinizi göstermiş olursunuz.

AĞIZ SULANIR

Tıpkı sevdiğiniz bir yemeği gördüğünüzde olduğu gibi daha fazla tükürük salgılarsınız. Karşınızda sürekli yutkunan veya dudaklarını yalayan biri varsa muhtemelen size aşıktır. Siz birini gördüğünüzde böyle yapıyorsanız siz de aşıksınız. Fakat bu dilin dışarda olması durumlarında ayar şart. Abartmayın yani!

GÖZLERİNİZİ ALAMAZSINIZ

Birine aşık olduğunuzda onun gözlerine uzun uzun bakarsınız. Arada gözlerinizi kaçırabilirsiniz de. Fakat aşk uzun bir bakıştır. Eğer karşınızdaki kişi hiç gözünü kırpmadan size bakıyorsa, sizi öldürmek istiyor da olabilir. Aman dikkat!

DERİN NEFESLER

Özellikle erkekler aşık olduğu kişiyi gördüğünde derin nefesler alır. Böylece üst beden daha geniş ve iri görünür. Bilinçsizce yapılan bu eylem karşı tarafa kendini beğendirmeyi hedefliyordur.

SAÇLARLA OYNAMA

Karşınızda hoşlandığınız biri varsa, özellikle kadınlar ellerini saçlarına götürür. Saçlarıyla veya takılarıyla oynar. Bu biraz da heyecanın göstergesidir.

YAKIN DURUŞ

Hoşlandığınız kişiye farkında olmadan daha yakın durursunuz. Dinlerken veya konuşurken ona doğru eğilirsiniz.

SEVMEK DOKUNMAKTIR

Fiziksel temas için fırsat kovalanır. Koluna, omzuna dokunmak, üstünü başını düzeltmek gibi… Seven dokunmak ister.

KENDİNE DOKUNUR

Aşık iseniz karşınızdakiyle konuşurken kendinize daha sık dokunursunuz. En çok da boyun bölgesinde elini gezdirmek hoşlanmanın belirtisidir.

AYNI TONDA KONUŞMAK

İki kişi birbirine ilgi duyuyorsa sesini birbirine uydurur. Bir kişi yüksek sesle diğer alçak sesle konuşmaz.

AYRILAMAZSINIZ

Birini severseniz, sürekli onunla vakit geçirmek ister, ondan kopamazsınız.

DÜŞÜNCELERE KAPILIRSINIZ

Birlikte olmadığınız tüm zamanlarda onu düşünürsünüz. Gece uyumadan önce, sabah uyandığınızda aklınızda olan kişiye aşıksınızdır.

 

Yorumlar (0)
Yorum ekle