2017 Yaz Mevsimi Trend Ruj Renkleri

0

Yaz mevsiminin gelişi hem moda hem de kozmetik dünyasında farklı trendlerin yükselişe geçmesini sağlıyor. Kış mevsiminin kasveti yavaş yavaş üstümüzden kalkarken artık daha canlı ve güzel makyaj stilleri yapmanın da vakti geliyor. Peki yaz makyajında hangi renk rujlar tercih edilmeli?

1) Turuncu Renk Ruj

Geçen sezondan bu yana turuncu renk, en yükselişe geçen renklerden biri oldu. Hem moda dünyasında hem de kozmetik dünyasında sıklıkla kullanılan bu renk göz makyajından sonra dudaklarda da popülerliğini ilan etti.

2) Mor Renk Ruj

Mor da yine son dönemde ruj trendleri arasında anılan bir renk oldu. Pek çok marka, ruj koleksiyonlarında morun çeşitli tonlarına yer verdi.

Yaz aylarında hem karakterli hem de cool bir ruj rengi arıyorsanız kesinlikle moru denemelisiniz.

3) Nude Rujlar

Her mevsim kullanılabilecek bir ruj rengi olan nude rujlar, yaz mevsiminde de popülerliğini devam ettiren renklerden biri. Özellikle yaz aylarında ıslak makyaj ya da doğal makyaj yapma taraftarıysanız nude ruj ile son noktayı koyabilirsiniz.

Dudağın doğal rengi gibi duran ve gerçekten sade makyaj için en ideal renklerden biri olan nude rujları şimdiden makyaj çantanıza katmalısınız.

4) Kırmızı Renk Ruj

Kırmızı ruj asla modası geçmeyen bir makyaj klasiği. Elbette yaz mevsiminde de kırmızı rengin çekiciliğine kendinizi kaptırabilirsiniz.

Özellikle keyifli yaz akşamlarında kıpkırmızı bir ruj ile enerjinizi yansıtabilirsiniz.

5) Pembe Renk Ruj

Pembe tonlu göz makyajı ve pembe allıklar yaz mevsiminde çok seviliyor. Soft pembe rujlar da bu yazın en çok tercih edilen renklerinden biri.

Doğal makyajınıza çok hafif renk katmak isterseniz bu rengi tercih edebilirsiniz.

6) Koyu Vişne Çürüğü Renk Ruj

Pek çok kişi koyu rujların kış mevsiminde kaldığını düşünse de koyu vişne çürüğü rengi kesinlikle yazın da tercih edilebilecek harika bir renk.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.