2014 Oğlak Burcu Yorumu

0

Sahip olduğunuz değerleri ve ilişkileri korumaya çalışacağınız bir yıl olacak çünkü dostlarınız tarafından büyük para kaybına uğratılabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar bu dönemde sizin için çok önemli ancak bu süreçte dikkatli hareket etmeniz gerekiyor ve sosyal çevrenizi şekillendirirken zarar görmemeye de dikkat etmeniz gerekiyor. Yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir dönem sizleri bekliyor ve yeni arkadaşlarınız sayeisnde çevrenizin de genişleyeceğini belirtelim. Yeni insanlar tanımak sizleri fazlasıyla mutlu edecek ve bu mutluluğu da yine onlarla paylaşacaksınız. Zarar görmek istemiyorsanız attığınız adımları dikkatli atmanız gerekiyor ve kusursuz ilişkiler içinde onları iyi gözlemlemeniz sizler için çok daha iyi olacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz oldukça iyi ve eğer eski dostlarınızı da kaybetmek istemiyorsanız onlara da ilgi göstermeli ve onlarla da vakit geçirmelisiniz yani yeni dostluklarınız eskileri kaybettirmemelidir.
Muhtaç olmayı sevmeyen bir yapıya sahipsiniz ve bu yüzden insanlardan almak yerine insanlara vermeyi tercih ediyorsunuz. Ne kadar zor durumda kalırsanız kalın borçlu olmayı sevmiyorsunuz. Borç alan ve sürekli olarak muhtaç durumda olan insanlara yakın duramıyorsunuz çünkü bu sizler için kabul edilebilir bir durum değil! Bu yıl sizlere kötü bir haberimiz var ve maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Verdiğiniz sözleri belki tutamayabilirsiniz ve sizler de borç almak durumunda kalabilirsiniz.

Güçlü bir karaktere sahipsiniz ancak bu kez muhtaç durumda olmanız kaçınılmaz gibi görünüyor. Maddi sıkıntılar belli dönemlerde sizleri zorladı ancak bu yıl yakanızı bırakmayacak gibi görünüyor. Kararlarınızda net davranarak yine muhtaç duruma düşmek istemeyebilirsiniz bu yüzden sosyal ortamlardan biraz daha uzaklaşmayı tercih edebilir ve yalnız kalabilirsiniz ancak bu zor günlerinizde de arkadaşlarınız yanınızda yer almaya ve sizlere destek vermeye devam edecektir. Sosyal ortamlardan uzaklaşmanız sizleri daha büyük sıkıntılara sürükleyecektir çünkü insanlardan uzaklaştıkça bu sorunları çözme konusunda da eksik kalacaksınız. Arkadaşlarınız sizlere birçok fırsat sunabilir ve sizleri bu zor dönemden kurtarabilir. En iyi dostlarınız en iyi şekilde yardımcı olmak için elinden gelenin çok daha fazlasını yapacaktır ve bu da sizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Mutlu olmak için aslında birçok sebep var ancak sizleri içinize kapanmayı tercih ediyorsunuz. Yardımları geri çevirerek bir yere varamazsınız bu yüzden onların arasına girmeyi deneyin ve onlardan yardım alın! Eski dostlarınız sizin için mücadele verecektir ancak gerçekte dost olmayanlar bu süreçte yanınızda yer almayacaktır. Destek almak ve onların yardım etmesi sizi biraz olsun rahatlatıyor ve sıkıntılarınızı da gideriyor. Yeni edindiğiniz arkadaşlar da bu konuda kayıtsız kalmayacaktır ancak sizin onlardan uzaklaşmanız zaman zaman onları üzüyor ve bu üzüntülerini de dile getireceklerdir. Sorunsuz bir yıl için uzaklaşmak yerine onların içinde yer almayı tercih etmelisiniz ve arkadaşlarınızın ne kadar değerli olduğunun farkına varmalısınız.

Güçlü bir karaktere sahipsiniz ancak bu kez muhtaç durumda olmanız kaçınılmaz gibi görünüyor. Maddi sıkıntılar belli dönemlerde sizleri zorladı ancak bu yıl yakanızı bırakmayacak gibi görünüyor. Kararlarınızda net davranarak yine muhtaç duruma düşmek istemeyebilirsiniz bu yüzden sosyal ortamlardan biraz daha uzaklaşmayı tercih edebilir ve yalnız kalabilirsiniz ancak bu zor günlerinizde de arkadaşlarınız yanınızda yer almaya ve sizlere destek vermeye devam edecektir.
Sosyal ortamlardan uzaklaşmanız sizleri daha büyük sıkıntılara sürükleyecektir çünkü insanlardan uzaklaştıkça bu sorunları çözme konusunda da eksik kalacaksınız. Arkadaşlarınız sizlere birçok fırsat sunabilir ve sizleri bu zor dönemden kurtarabilir. En iyi dostlarınız en iyi şekilde yardımcı olmak için elinden gelenin çok daha fazlasını yapacaktır ve bu da sizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Mutlu olmak için aslında birçok sebep var ancak sizleri içinize kapanmayı tercih ediyorsunuz. Yardımları geri çevirerek bir yere varamazsınız bu yüzden onların arasına girmeyi deneyin ve onlardan yardım alın! Eski dostlarınız sizin için mücadele verecektir ancak gerçekte dost olmayanlar bu süreçte yanınızda yer almayacaktır. Destek almak ve onların yardım etmesi sizi biraz olsun rahatlatıyor ve sıkıntılarınızı da gideriyor. Yeni edindiğiniz arkadaşlar da bu konuda kayıtsız kalmayacaktır ancak sizin onlardan uzaklaşmanız zaman zaman onları üzüyor ve bu üzüntülerini de dile getireceklerdir. Sorunsuz bir yıl için uzaklaşmak yerine onların içinde yer almayı tercih etmelisiniz ve arkadaşlarınızın ne kadar değerli olduğunun farkına varmalısınız.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.