2014 Yazı Oje Trendleri

0

2014-oje-modası

Oje renkleri, şüphesiz  kadınlar için çok önemli…

Bizlerde sizler için araştırma yaptık, bir çok farklı trend kendini daha farklı göstermek isteyen kadınlar için bu sayfayı keyifle hazırladık bu sayfayı keşif eden tüm kadınlar farklı gözükecek bu modeller herkesin çok hoşuna gidecek…

2014 Yeni yıl oje trendleri yeni yılda tüm bayanların girdikleri her ortamda şık olma yarışında öne geçmelerini sağlayacak saç, makyaj, tırnak, ayakkabı, çanta ve elbiselerinin en önemli tamamlayıcısı olacaktır. Bu yıl şaşanın içinde olduğumuz bir çok tarzın hakimiyetinde kaldığımız düşünülürse oldukça renkli trendleri hayatımıza sokmaya başladık. Bu durum şık tırnaklar içinde de geçerli olurken doğallığı elden hatta tırnaklardan yoksun bırakmayacağız. Mat ojeler beyaz ve bej gibi tonlar bu yıl size biraz sıradan gelse de trendler mat tonları işaret etmektedir.

2014 Yeni yıl oje trendleri arasında bu gece dikkatlerin üzerinde özelliklede parmaklarınız üzerinde toplanmasını istiyorsanız yılın modası olacak olan metalik renklerini tercih etmenizi şiddetle öneririm. Özellikle gümüş ve altın tonları bu yılın en parlayan renkleri olacak. Sadece bu renklerle sınırlı kalmayan renklere kobalt mavinin metalik rengi bronz metalikler eşlik ederken farklı sade oje renklerinizi metalik pullarla yada taşları da kullanarak bu trende sahip olabilirsiniz.

2014 Yeni yıl oje trendleri arasında sadece renkler olmamakla beraber bu yıl tırnaklar hiç olmadığı kadar farklı, sıra dışı motifleri ve süslemeleriyle sizi görenleri kendinize hayran bırakmanızı sağlayacaktır. Bu yıl tırnak modellerinde uzun modellerden kaçınmanız tavsiye olunurken daha doğal kısa küt yada badem tırnakları tercih etmeniz önerilmektedir. 2014 Yeni yıl oje trendleri uzun yapılı tırnakları saf dışı bırakacaktır.

2014 Oje trendleri arasında öne çıkacak olan renklerde mavi, kahverengi, beyaz, siyah gibi dikkat çeken tonlar oldukça fazla kullanılmıştır. Tırnaklarınızda sade renkler üzerinde uygulayacağınız dantel desenler, payetler, taşlar ve tüyler tasarlayacağınız farklı oje teknikleriyle şık tasarımlar yaratabilirsiniz. Bu yeni yılda iki renkli french oje tekniğiyle yaratılan modeller oldukça renkli görünmenizi sağlayacaktır. Şık desenlere de tırnaklarınızda yer açın çizgiler, ekoseler, çiçekler, geometrik desenler, puantiye desenleri tercih ederek farklı kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz.

Tırnak bakımınız kadar el bakımınızı da ihmal etmemeniz uzmanlar tarafından tavsiye edilirken sonuçta güzel tırnaklar güzel ellerde görünür bunu unutmamanız gerekmektedir. Bu yıl iki temayı da kullanarak yani doğal, dikkat çekici renk ve tarzları tercih ederken makyajınızı ve giyeceğiniz kıyafetle uyumlu oje renk, desenleri tercih etmelisiniz. Kıyafet seçiminizden makyajınıza ve aksesuar tercihlerinize kadar kusursuz bir görünüm sergilemeyi arzuluyorsanız seçimlerinizde her zaman seçici davranmalısınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.