2012 BALIK BURCU

0

2012 Balık Burcu

Bu yıl siz balıklar için bolluk ve bereket yılı olacak. Uzun zamandır yapmayı planladığınız ama bir türlü hayata geçiremediğiniz planlarınızı uygulamaya koyacağınız bir yıl sizi bekliyor. Sosyal hayatınız da oluşacak canlılık yeni insanlarla tanışmanıza sebep olacak. Bu yıl tüm isteklerinizin yerine geldiği bir yıl sizi bekliyor. Maddi sorunlarınız ortadan kalktığı, keyifli yolcukların yaşanacağı, sevdiklerinizin güzel haberleri ile de daha güzelleşecek bir yıl sizinle.

2012 Balık Burcu İş Hayatı

Geçen yıl pek çok balık işi ile ilgili değişiklikler yaşadı. Bu yıl iş hayatınızı huzurlu sakin uyum içinde çalışacağınız ofis arkadaşlarıyla geçireceksiniz. İş ile ilgili yapmayı planladığınız değişiklikler için yılın ikinci yarısı çok olumlu görünüyor. Bu yıl iş yerinizde sizi huzursuz edecek kişi ve ortamlarla karşılaşmayacaksınız. Kazancınızın da geçmiş yıllara oranla arttığı bir yıl olacak. Endişelenme sevgili balık eğer seni rahatsız eden olaylar varsa hepsi düzelecek. Eğer siz bir kadınsanız eşinizin işinde uzun zamandır süre giden sıkıntıların bitmesiyle sevineceksiniz.

2012 Balık Burcu Aşk Hayatı

Aşkı arayıp da bulamayan balıklar varsa gerçek aşkın sizi bulacağı günler yakın. Yılın ilk ayları tanışacağınız biri ile nisan gibi ilişkinizi ciddi temellere oturtup geleceğe dönük planlar yapmaya başlaya bilir bazılarınız ise ani bir evlilik kararı ile çevresini şaşırtabilirler. Evli balıklar eşleri ile sorun yaşamayacak ancak haziran gibi maddi konulara dayalı bir tartışma aranızda tatsızlığa neden olsa da çok uzun sürmeyecek. Boşanmış olanlar için ise yılın ilk yarısı eski eşlerin barışma istekleri gündeme gelebilir.

2012 Balık Burcu Sağlık

Bu yıl siz balıklar için zaman zaman yorgunluğa bağlı oluşan baş ağrıları dışında sağlıklı bir yıl olacak..

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.